sve kategorije
Blog

Blog

Otkrijte novosti i trendove u industriji

Početna> Blog

Od kojeg je materijala napravljena kartonska ambalaža?

Vrijeme objavljivanja: 2023-02-11 Pregleda: 31

Papirnato pakiranje limenki trenutno se široko koristi u mnogim industrijama kao što su hrana, kozmetika, darovi i elektronički proizvodi. Od kojeg materijala je napravljena ambalaža za papirnate limenke?

666666

Papirnata tuba ambalaža je cilindrična ambalaža s papirom kao glavnom sirovinom. Tijelo limenke može se uskladiti s aluminijskom folijom, a gornji poklopac je izrađen od aluminijske folije, bijelog lima itd. Budući da se za pakiranje papirnatih tuba koristi papir kao sirovina, materijal je prirodan, zelen i siguran te se može potpuno razgraditi u prirodnom okruženju. Stoga je papirna tuba zeleni i ekološki prihvatljiv oblik pakiranja, vrlo pogodan za pakiranje hrane.

Osim toga, pakiranje u tubama također može povećati vrijednost samog proizvoda. U usporedbi s drugom ambalažom, tuba papirna ambalaža ima složenu strukturu i različite oblike. Može se kombinirati s vrućim žigosanjem, udubljenjem, konkavno-konveksnim, UV i drugim procesima ispisa kako bi se postigli izvrsni efekti pakiranja, koji mogu stvoriti vizualni dojam za potrošače i privući pozornost kupaca, čime se povećava kvaliteta proizvoda. Dodana vrijednost za povećanje želje potrošača za kupnjom. S ove točke gledišta, pakiranje u papirnatu tubu prikladnije je za neka luksuzna pakiranja poput kozmetike i darova.

Može se vidjeti da papirnati materijali za pakiranje u tubama nisu samo sigurni i ekološki prihvatljivi, već također mogu postići izvrsne učinke pakiranja, prikladne za pakiranje raznih proizvoda. Može se reći da ambalaža od papirnatih tuba ima dobre izglede za tržišnu primjenu, te se može očekivati ​​budućnost ambalaže od papirnatih limenki.